Site Loader
Bestellen
Etymologiekalender 2020

Terug van niet zo heel lang weggeweest: jullie favoriete kalendermakers! Met goed nieuws voor iedereen die dagelijks verdrietig vaststelt dat de kalender voor 2019 wel heel snel dunner wordt…

Dankzij het succes van de eerste editie weten we nu dat er in Nederland grote behoefte is aan etymologische weetjes over gekke en minder gekke talen. En als er vraag is naar liefde voor ons vakgebied, dan hebben wij dat gelukkig in overvloed. Achter de schermen wordt daarom alweer enkele maanden hard gewerkt aan een gloednieuwe Etymologiekalender voor 2020!

Er is één groot verschil met vorig jaar: de kalender voor 2020 wordt uitgegeven in het Nederlands. Zo hopen we meer mensen te kunnen bereiken — want natuurlijk willen we graag zoveel mogelijk huishoudens verblijden met de onverwachte etymologische connectie tussen clans en planten.

Dus wil je weten wat sangrialiefhebbers en vampiers met elkaar gemeen hebben? Of heb je je altijd al afgevraagd of de meeste dromen inderdaad bedrog zijn? Dankzij de nieuwe kalender hoef je volgend jaar niet meer wakker te liggen van deze grote levensvragen!

De komende maanden zullen we op deze pagina meer nieuws en leuke taalweetjes delen. Als je zeker wilt weten dat je je dagelijkse portie etymologieën voor 2020 niet misloopt, schrijf je dan vooral even in voor onze mailinglist. En heb je vrienden die al vier maanden jaloers op je wc zitten? Stuur ze meteen door!

Meer info volgt snel 😃

Post Author: Kalenderteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *